Vega töltött káposzta, mi a legjobb tölteléknek?
Figyelt kérdés
Természetesen rizzsel keverve2020. nov. 3. 19:00
A kérdező szavazást indított:
Szejtán
Dió
Gomba
Szója
Füstölt tofu
Gabona kolbász
Padlizsán
Egyéb (írd le)
36 szavazat
2/11 anonim válasza:
Növényi abált szallonát szoktam összegyúrni egy kis szejtánnal meg rizzsel.
3/11 anonim válasza:
Szóját Kínában csak fermentáció után fogyasztják .
4/11 anonim válasza:
Szerintem a zöldségalapú töltelék, tehát: cukkini, padlizsán, karfiol, esetleg egy rész krumplit is hozzá (keményítő-tartalma miatt). Esetleg lehet a rizs helyett kölest, vagy kuszkuszt használni és intenzív fűszerezést.
7/11 anonim válasza:
A szója zavarna, mellékíze van. Gombával finom szerintem.
8/11 anonim válasza:
Káposzta karfiollal töltve.
Szigorúan fűszerek nélkül!
Belegondoltál mennyi állatot permeteznek le a bors miatt? Mekkora képmutató dolog fűszerezni!
9/11 anonim válasza:
Szójagranulátomot beáztatod negyed órát, majd leöntöd a levet, akkor utána nem lesz mellékíze. Tehát tölteléknek szójagranulátomot használnék, és gombát, ízesítésnek a múltkor kipróbált "vegán gravy szósz" receptet venném alapul, ezt már most elterveztem.
10/11 anonim válasza:
Minek eszel töltött káposztat ha vegan vagy? Egyáltalán mit vegánkodsz? Mindennek bedolsz amit olvasol, látsz stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!