Vegások: Ti elvárnátok, hogy a (jövendőbeli) párotok átálljon az étkezésével, vagy ti hogy vagytok ezzel?
8, valószínűleg az volt a bajuk hogy két mondatnál többet kellett olvasniuk és most miattad megerőltették a kis agyukat.
Vagy ilyen tipikus agyatlan féle "csakazértisráerőltetemmásokraazéletmódomat" vegák voltak, akik személyes sértésnek vették hogy te vegaként hajlandó voltál összejönni egy mocskos húsevővel.
Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak (bár a másik oldalról) én eszem húst, a barátom nem, és soha esze ágában sem volt emiatt térítgetni, nem a kajára épül a kapcsolatunk. Mindenki azt eszik anihez gusztusa van és amit szeret.
Ha valakivel osszejossz akkor ugy szereted ahogy van.
Pl nalunk ez sosem volt problema, viszont ha megvan benne a hajlandosag es nem eroszakosan probalkozol. Az tok jo. Marmint az en baratom pl egeszsegesen eszik ilyen salatakat, joghurtokat, sok gyumolcsot, zabot, muzlit. En pedig total az ellentetes gyorskajas, egeszsegtelen, sos, zsiros eteleket eszem. De sokszor lattam ahogy csinalta es tok gusztan elkeszitette es nem eroltette, de annyira megtetszett, hogy mar az en etkezesi szokasaim is sokat valtoztak. Szoval en igy tudnam elkepzelni normalisnak.
Volt egy vegán barátnőm egyszer összeraktam egy Isteni kolbászos tojást simán meg ette .
Ad meg a testnek amit kíván ne gyötörd magad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!