Ha én, mint keresztény, a jövendőbeli férjem hatására muszlim leszek, akkor azzal azt kockáztatom, hogy a saját családom, aki keresztény, velük nem leszek együtt a mennyben?
Ez attól függ, hogy haláluk után ők üdvözülnek vagy elkárhoznak, illetve, hogy te üdvözülsz-e vagy elkárhozol.
Az hogy valaki keresztény, még önmagában nem üdvözít senkit, ahogy egy muszlim sem biztos, hogy elkárhozik (szerintem).
De egyébként neked miért kéne muszlimnak lenned, ha a férjed az? Ha szeret téged, akkor tisztel téged és elfogadja, hogy te keresztény vagy.
Nincs külön menny a muszlimoknak és keresztényeknek.
Nem az határozza meg,hogy milyen vallást gyakorolsz hanem a hited.
Köszönöm a válaszokat!
Igazatok van, túl nagy áldozatot kér tőle. Hogy adjam fel a kilétemet. Csak akkor marad velem, ha muszlim leszek. nem vagyok rá képes....
Mond neki, hogy te csak akkor leszel a felesége, ha megkeresztelkedik...
Sajnos már most jó látszik, hogy a te szereped mi lenne a házasságban, mennyire lennél a kapcsolatban egyenlő fél. (semennyire)
"Igazatok van, túl nagy áldozatot kér tőle. Hogy adjam fel a kilétemet. Csak akkor marad velem, ha muszlim leszek. nem vagyok rá képes...."
Nézd, Jézus meghalt érted a kereszten. Ez a muszlim férfi mit tett érted eddig? Megtagadnád érte Jézust, aki az Út, az Igazság és az Élet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!