Van olyan "növényi tej" amely finomabb a 2,8%-3,5%-os tehéntejnél?
Vagy ezeket úgy kell elképzelni hogy ízre kb mint a 0,1% tehéntej.
Főleg teába szoktam tenni a tejet
Hogy kinek mi a finom, az teljesen szubjektív. Én nem szeretem a tehéntej ízét, tehát nekem egy házi mandulatejes kávé sokkal finomabb. Ettől még lehet, hogy neked nem.
Nemrég volt egy kérdés arról, hogy ki melyil növényi tejet szereti. Ha megnézed a válaszokat láthatod, hogy ahány ember, annyi ízlés. Amelyik valakinek ihatatlan, az másnak a kedvence.
Néhány helyen lehet kapni kisebb kiszerelésű dobozos növényi tejeket. Ha kísérletezni szeretnél, próbáld ki ezekkel. Dm-ben pl. láttam már fél litereset, de biztos van, aki meg tudja mondani, hol keresd. Én csak ajánlani tudom, hogy kóstolj meg néhány félét. Ha nyitott vagy az új ízekre, és nem tehéntejet vársz, akkor nem veszíthetsz vele.
21-es
Tejpor? A tejport a tejből készítik elég komplex technikával. Azért annyira drága. Visszafele nincs semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!