Vegán/vega gyerek esetén hogy lehet megoldani az ovis vagy iskolai étkeztetést?
Vegán gyerek? Ilyen nincs! Gratulálok a szülőknek és részvétem a szerencsétlen gyereknek...
Remélem valahogy kihúzza 18 éves koráig, aztán szélsebesen jó messzire költözik.
Én 3 éves koromig egy falat húst nem voltam hajlandó megenni, de ezer százalék, hogy nem etikai okokból. Ráadásul farmon nőttem fel egy faluba gazdaságban sok állat között ahol mindig azt láttam, hogy a család minden tagja két pofára tömi magába a húst.
Ma már annyira húsfüggő vagyok, hogy ha egy nap nem juttathatok be a szervezetembe húst, szó szerint remegek.
Egyébként egyet értek azokkal akik azon a véleményen vannak, hogy egy óvodás gyerekkel nem lehet megértetni a vegánság etikai okait. Nem egészséges így nevelni egy gyereket. Meg kell vele kóstoltatni mindent és ami ízlik neki, beiktatni a heti étrendjébe. Aztán majd ha nagyobb lesz és meg fogja érteni jobban a dolgokat akkor eldönti maga, hogy milyen ideológiát képvisel.
Gasztroenterológus tesztel pollenallergiára? Ez érdekes, nálunk nem így van.
#54: Szerintem nem, de a gyerekeimnek nincs is pollenallergiája. Viszont ha elvinnék neki egy pollenteszt eredményt, ami szerint x ételt nem ehet a gyerekem az allergiája miatt, biztosan azt is ráírná a diétás papírra.
(Érdekességképpen: én glutén- és tejérzékeny vagyok, amióta ezekre diétázok, elmúlt az összes légúti allergiám.)
Miért? Ha orvos rendszeresen nézi a gyereket, és egészséges, akkor miért lenne rosszabb erre "kényszeríteni" a gyereket, mint bármilyen más étrendre?
#57 Téged kíne má megmenteni hee
Elíg baj az ha azt hiszed h ezektől lesz az embör cukorbetög
Szerintem attú hamarabb lesz ha egyik reggől kihagyja a reggelit, helyette suliban megtömi magát cukorral amit a zseppízíbű vesz, aztán másnap reggöl reggelizik rendesen de akkú meg az ebídet hagyja ki és csokit zabál helyette.
Szúval a helytelen táplálkuzás vezet oda, ez egy baromság h a reggeliző pehelytű lesz cukros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!