Ha én vegán szeretnék lenni , de van egy pár állati eredetű étel amit nagyon szeretek, akkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 10:28
11/14 De La Cruse válasza:
A húsevés nem rossz és nem szentségtelen dolog.
Amit a szervezeted kíván és hiányzik neki azt jelezni fogja, úgy ahogy neki kell.
Ha valamire szüksége van ami nincs a nővényekben akkor elkezdesz olyan húst kívánni amiben azt az építő anyagot megtalálja.
A Vertánok pedig vallást csinálnak a hústilalomból ami meg megint nem egészséges sem biológiailag sem mentálisan.
Légy szabad azt enni amit szeretnél, mert arra van szükséged.
12/14 anonim válasza:
Szia! Én is ajánlom a facebookos csoportokat, ott nézelődj! Én 80 %-ban vagyok vegán, akkor teszek kivételt, ha úgy érzem megéri, mert annyira szeretem vagy kívánom. Ez egy lassú folyamat, próbálj ki új ízeket, de szerintem hosszú távon úgy leszel eredményes, ha fokozatosan építesz bele egyre több finom vegán ételt az étrendedbe. Olvass utána, hogy mindig legyen válaszod az általános kérdésekre, így más se fog eltántorítani. Hajrá!
13/14 anonim válasza:
Akaraterőtől függ. Mi a motivációd rá?
Úgy is követheted az étrendet (néhány kivételével persze), ha néha becsúszik 1-1 túrórudi, hiszen már azzal, hogy teszel érte, kicsit előrébb leszel.
De kaphatók növényi alapanyagokból készült termékek, amik ezeket pótolják, csak meg kell találnod.
14/14 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból, az utolsó két választ miért kellett ennyire lehúzni? Szerintem építő jellegűek voltak, tényleg érdekel, hogy miért nem lehetnének hasznosak a kérdező számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!