Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Tapasztaltatok hízást a...

Tapasztaltatok hízást a növényi tejtől? Mandulatej?

Figyelt kérdés

Nem szeretném a hízásomért a mandulatejet felelőssé tenni, viszont egy kérdést megér.

Pár hónapja szinte teljesen elhagytam a tehéntej használatát, helyette a LIDL-ben kapható manudalatejet iszom. Nem sokat, napi kb. 3 decit iszom meg a kávéadagaimban elosztva.

A manudalatej 19 kcal / dl, a tehéntej legalább 40 kcal, mégis úgy érzem, hogy jobban hízok.

Egyébként a testem nagyon könnyen tud gyarapodni a szénhidrátoktól, pl. a tésztáktól úgy hízok, mintha pumpálnának levegővel.

Lehet, hogy a gabonatej nem a legjobb választás számomra?

2020. febr. 15. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy a gabonatej nem a legjobb választás számodra, de a mandula nem gabona.

Mást nem változtattál?Mert a kevesebb kalóriával ez fura

2020. febr. 15. 10:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Szeretem a mandula ízért, illetve kevesebb kalóriát szerettem volna bevinni. Ezért váltottam mandulatejre.
2020. febr. 15. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
Ez nem így működik.
2020. febr. 15. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
Diétázol és közben hízol?
2020. febr. 15. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
A mandula nem gabona, ráadásul fele annyi kalóriát tartalmaz, mint a tehéntej. Valami más oka lesz a hízásnak.
2020. febr. 15. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
70%

A Happy mandulaital az, ugye?

Az a baj, hogy abba 3 g szénhidrát van, amiből 3 g cukor. Ha ennyire hízol a szénhidráttól, próbáld ki a Joya mandulatejet, ami 14 kcal/100 ml és abba 0,1 g szénhidrát van, mert hozzáadott cukortól mentes.

2020. febr. 21. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!