Vegán vagyok, de ma bűnöztem, attól még vegán maradok?
Ismerek olyan embert aki vegánnak mondja magát, de eszik halat. Szerintem akkor te is mondhatod azt.
De a legjobb ha nem kategorizálod be magad sehová. Csak élj úgy ahogy szeretnél. Kevesebb fejfájás.
Már akkor se voltál vegán, mikor beleharaptál.
Nem értem, miért nem tudják eldönteni páran, hogy most akkor mit is akarnak. Még a legelején egy dolog, de két év után.... akkor most fontosabb tartani magad az étrendedhez (mert akkor nevezd magad vegánnak és tartsd is), vagy nem fontos (mert akkor semmi gond, de ne hívd vegánnak magad)...??
Nem vagy vegán és nem is voltál az.
"ma hazamentem anyukámhoz és rántott csirkét csinált, régen az egyik kedvenc ételem volt, nem bírtam ellenállni és egy kis combot megettem"
Két év vegánság még pont az a kategória amikor eléggé bele tudsz folyni a dolgokba de még simán visszaállhatsz "rendes" étrendre.
Nem feltétlen kell mostantól húst hússal enned de azért elgondolkodtató hogy ha sanyargatnod kell magad akkor mennyire éri meg a dolog ?!
Semennyire!
Iktasd vissza az étrendedbe a húst.
Szerintem is tök hülyeség felülni erre a divathullámra, ha amúgy valaki kívánja a húst...
Kiegyensúlyozottan kell táplálkozni (mindenből keveset) - ez a legegészségesebb.
Divat vegán vagy, ami szerint ultra gáz.
Teljesen érthető ha valaki vegán akar lenni, mert neki ugy a jo, igy szeretne elni.
De aki divat majmolasbol “vegán” közben meg nem tud ellenállni a húsnak... az gaz... mert nem maga miatt csinálja amit csinál, hanem a külvilágnak.
12es, pont ez a gond.
Hogy ezek a "vegán vagyok, de eszek halat " idióták miatt akarnak húst, tejet, vajat adni a tényleg vegánnak, mert hát "A Pirike is vegán, és eszik halat, akkor jó lesz az a Marikának is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!