Vegán vagyok, de ma bűnöztem, attól még vegán maradok?
Oh ez hulyeseg. Nem ezen mulik, hogy vegan vagy e. Ugy gondolom, igenis neha enni kell allati eredetu dolgokat. Bukott mar le youtuber is, aki a vegansagot hirdette, aztan egy mas altal keszitett videoban latsztott, hogy tojast eszik. Egeszsegugyi problemaja miatt kellett azt fogyasztania.
Ettol o nem lett kevesebb. Ennie kellett, mert beteg lett. O nem kepmutato(legalabbis ha bevallotta volna, nem lett volna), mivel x evig valoban nem evett hust, tejtermeket, stb. Ezzel mar valamilyen szinten hozzajarult ahhoz, hogy kevesebb allatot oljenek meg.
En is csak csirket es halat eszem, mert sportolo vagyok, szuksegem van a feherjere, amit a husbol szerzek meg legegxszerubben. Marhat, disznot viszont nem eszem. Ekkor jonnek okoskodni, hogy hat a csirket nem sajnalod? De igen, sajnalom. Viszont nem mondhatok le rola, mert ahhoz penzem sincs eleg, idom, lehetosegem. Viszont mar igy is hozzajarultam egy kicsivel ahhoz, hogy kevesebb allatot kelljen levagni. Nem nagyon, sot. De egy kicsit igen. A lehetosegeimhez merten.
Szoval, ha ezek utan ugyanugy eszel, mint ezelott ket evig, es ugyanazokat a dolgokat vallod, akkor ugyanugy vegan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!