Hogy próbáljam ki a húsevést vegánként?
#22: igaz, én már 47 éves vagyok. Annak idején édesanyám háztartásbeli volt 12 éves koromig. Addig én is mindig otthon ebédeltem.
Most is vannak olyan anyukák, akik főállású anyaként otthon vannak, és főznek, és a gyerekek otthon esznek.
Nem értem, miért ne lenne hihető, hogy valaki nem kajál a suliban? Én se ettem meg soha azt a moslékot, amit ott adtak, pedig nem voltam "különleges" diétán. Otthon ettem mindig, ahogy a suli nagy része.... (Most vagyok 26, szóval ez 10-20 évvel ezelőtt volt.)
Kérdező, azt hitted majd valami jó kis dühöngés lesz a kommenteknél, vagy mire jó ez a kérdés? :D Nyilván kamu, aki vegán, annak eszébe se jutna elsőként a disznósajt és a marhapöri.
Miért ne tudnák? Alkalmanként még a mindenevők is esznek vega/vegán dolgokat, lehet hogy nem is tudnak róla.
Pl: mákos tészta, rántott karfiol, vagy a kedvencem: Baconos Pringles! (yup, 100% vegán termék)
Kösz hogy veszthettem pár százalékot! :D
Az a baj ezzel az oldallal hogy a moderátorok is ilyen hülyék, még ki is töröltek egy választ ami azt írta hogy kamu a kérdés. Normális esetben inkább azokat az idiótákat kéne kitiltani, akik még védik is a kamukérdéseket, és leírják hogy mekkora paraszt vagy hogy nem hiszed el, felpontozzák egymást és lepontozzák azt aki nem olyan hülye hogy bevesz minden szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!