Kukoricát konzervből lehet enni főzés nélkül?
Figyelt kérdés
Vagy az ilyeneket még át kell mosni előtte? Esetleg átfőzni?
Salátába szeretném belekeverni. Nem tudom, hogy kibontás után mehet-e vagy kell még valami hókusz-pókusz ilyenkor.
2019. dec. 1. 00:10
1/10 anonim válasza:
Semmi hókusz-pókusz, csak a levét öntsd le. Ha nem kell az egész, a maradékot le is fagyaszthatod.
2/10 anonim válasza:
Ez már hőkezelve van. Puha. Mosni sem kell. Ready to eat, ahogy az oroszok mondják.
4/10 anonim válasza:
jo etvagyat en is szeretem eleg gyakran szoktam enni. a levet ontsd le.
5/10 anonim válasza:
Én át szoktam öblíteni mert a levének van egy kellemetlen utóíze, de azt sem muszáj.
6/10 anonim válasza:
Én még magában is imádom enni, persze a levét leöntöm én is.
8/10 anonim válasza:
Nem kell vele semmit csinálni. Imádom a konzerves főtt kukoricát. Sokszor megeszem magából a dobozból. Évek óta. Egyszer megettem este a másnap korán horgászni induló férjem konzervjét. Gondolhatod, mennyire örült neki, amikor hajnalban nem találta.:) Esküszöm, nem direkt volt.
9/10 anonim válasza:
miért kéne leönteni a levét?
én meg szoktam inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!