Egészséges vegán menü 1000 Ft-ból?
Figyelt kérdés
Érdekel a növényi alapú táplálkozás, de mostanában olyan élethelyzetbe kerültem, hogy kiszámoltam, étkezésre nem tudok többet költeni napi 1000 Ft-nál. Egyik barátomtól kaptam meg a "Hogy ne halj meg" című könyvet, még nem értem a végére. Állítólag olcsón is ki lehet hozni egy teljes napi menüt. Tudnátok ötleteket adni?2019. okt. 2. 18:37
12/14 anonim válasza:
A pajzsmirigyeddel kapcsolatban ajánlom figyelmedbe: youtu.be/MDbjSw26NTU
13/14 anonim válasza:
Csirke farhát kiloja 300ft mellé egy kis párolt rizs, salátába( fokhagyma, szalámi darabkák,paradicsom,sajt)
14/14 anonim válasza:
Igen, megoldhato.
Ebben a videoban egeszen jol osszefoglaljak a "veganizmus egeszsegtelen" elleni erveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!