Mit gondoltok a vegánságról?
Figyelt kérdés
Egészséügyi szempontból és a vegánokról, akik mindenkire rá akarják erőltetni a nézeteiket!?2019. aug. 26. 19:02
31/36 anonim válasza:
Jah, évente kb. 2x járok étterembe, feldolgozott bolti vackokat nem eszem. Se felvágottat, se májkrémet, se virslit, se pékárut. Van kertem, sok saját zöldségem, gyümölcsöm. Később lehet, hogy lesz saját csirkém is. Van még kérdés?
32/36 anonim válasza:
Nincs. Épp most erősítetted meg hogy minden állati dolgot a boltban veszel tehát rengeteg szóját fogyasztasz és támogatod az esőerdők kiirtását. Magyarán álszent vagy.
Amúgy vegánként nekem is van kertem természetesen, de ez nem tudom mit változtat azon hogy a haszonállatokkal amazonasi szóját etetnek hoyg te tejet ihass, húst ehess.
33/36 anonim válasza:
Aha, házi csirkét a boltból XD Oké, feladom :D Béke veled :)
34/36 anonim válasza:
Házi szóját csirke ja meg minden más bolti. Persze majd elhiszem higy sosem veszel bolti dolgokat amik tejtermékeket tojást vagy just tartalmaznak hahahah
35/36 anonim válasza:
Mi ebben olyan hihetetlen? A boltban alapanyagokat szoktam venni, és főzök.
36/36 anonim válasza:
Hja, állati alapanyagokat mit minden mindenevő meg szójás nasikat és készkaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!