Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baj ha főzésnél kicsit sok...

Baj ha főzésnél kicsit sok lett az oliva olaj?

Figyelt kérdés
Brassóit kezdtem el főzni, vagyis párom kezdte el, miután elő készítettem a hozzávalókat, mert közbe el kellett szaladnom itthonról, és utána láttam h nem sajnálta alóla az oliva olajat. Nem nagyon nagy mennyiséggel, de azért látszik hogy több lett bele öntve.
2019. júl. 22. 22:37
 1/1 GLadislaus ***** válasza:

Le kell önteni, kanalazni róla, amennyit lehet, mást nem lehet kezdeni vele. esetleg papírtörlővel leitatni.

De ha enélkül is meg lehetett enni, akkor nem volt sok.


Én azon is csodálkozom, hogy nem kezdtek itt ezerrel oltani, hogy minek a brassóiba olivaolaj, miért nem szalonnazsírral készíted...

2019. júl. 23. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!