Létezik olyan olaj, ami főzésnél, sütésnél nem hízlal?
Olvastam, hogy az olívaolajjal nincs gond, de hevítés hatására átalakul az összetétele, és akkor már hízlal...
Van megoldás? ^^
SEMMILYEN zsiradék nincs, ami nem hizlal, MIND kb 800-900 kcal 100 g-ra nézve.
Az olivaolaj is, és az, amit irtál, hogy átalakul és attól hizlal, az marhaság.
ebből a linkből csak egy mondatot emelnék ki, amin jót röhögtem:
"nullkalóriás (nullkalóriás diéta esetén)"
ne mondjátok, hogy ezt valaki besz.pja!?
mégis úgy hirdetik, hogy nullkalóriás?
ez csúnya reklámfogás, hogy jó drága pénzért megvegyék az emberek, az egyszerű olajat spriccelős flakonba zárva.
nem olaj állapotú amúgy, hanem inkább vajra hasonlít, nem is olaj ízű, szóval nem egyszerű olaj flakonba zárva
és kb. fél éve megvan, szóval az ára sem vészes így
olvassatok utána, miért jó, miért nem, én sajnos (vagy nem sajnos) nem bírom az étolajat, szóval így mindenképpen megéri/megérte
ok, ha neked jó, én azt elhiszem, és elfogadom, hogy vannak pozitiv hatásai.
elolvastam amúgy, hogy miket ir róla, és hát nekem elég hihetetlen, hogy nullkalóriás, nincs benne szénhidrát, nincs benne semmi.
akkor mégis mi ez?
és már alapból ütközik az a kijelentés, hogy nullkalóriás (nullkalóriás diéta mellet, ami persze igaz, mivel az egyén ilyenkor nem eszik semmit) ami a felsorolásban van irva, meg amit lejebb ir, hogy valóban nullkalóriás.
na nekem mindegy, használd egészséggel ha neked bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!