Forrólevegős, olaj nélkuli "fritőzzel" kapcsolatosan van tapasztalatotok? Érdemes-e ilyet vásarolni, ha igen, milyen típust?
Nekünk régen volt ilyen hőlégkeverős mini sütőnk (nem nagyobb, mint egy mikró) és nagyon szerettük. Mert egyrészt hamarabb melegedett fel, mint a sütő, másrészt kevesebb áramot is használt, plusz nem fűtötte úgy fel a konyhát.
Ráadásul mivel azon ételek, amiknek mondjuk nem tesz jót a nedvesség (pl. rántott hús) a mikró helyett tökéletesen felmelegíthetőek voltak majdnem úgy, mint ha frissen készült volna. (A párnapos kenyér is frissé varázsolható benne pik-pakk, csak be kell kenni előtte kevés vízzel a kenyér héját)
Én csak ajánlani tudom!
Egyébként ami a típust illeti: Tudni kell azt, hogy milyen belső kialakítású legyen és értelemszerűen minél többféle étel elkészítésére legyen használható - lévén említetted Tisztelt Kérdező, hogy nálad ez elsődleges szempont, továbbá adott esetben lehessen használhatni bizonyos ételek felmelegítésére is, (amik a mikróba mondjuk megáznának melegítés közben).
Ha ezek így nagyjából megvannak, akkor már csak azt a márkát kell megkeresni, ami megbízható, főleg vásárlói visszajelzéseket nyomon követve - esetleg ha van róla bemutató videó a neten hogy jobban látható legyen működés közben. (Lehetőség szerint én is mindig így csinálok, ezért ritkán ér meglepetés.)
nézd meg ezt a teszt videót, de van még pár a csatornán ahol kajákkal teszteli, szerintem jó lehet de nem ez a fajta mert kicsi a sütő térfogata.
Mi kaptunk egyet,nem ajánlom nekem nem vált be olyan furcsa a benne készült sült krumpli...Olyan szottyadtabb hiába van megsülve
Szaga tényleg kevésbé van mint hagyományosan sütve serpenyőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!