Egészben párolhatom a csirkét?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy ideig magamnak kell gondoskodni a kajámról. Többször pároltam már halat illetve csirkecombot, de egészben még sohasem. Tehát beledobhatom a krüblibe egészbe vagy inkább disznókarajt pároljak? Sajnos más nincs itthon és pénzem sincs túl sok.2010. júl. 10. 18:07
1/2 anonim válasza:
Hát nem egészen párolás, de mivel más nincs otthon, ezért ajánlom ezt. A sóágyon sült csirke annyiból áll, hogy egy tepsifélébe teszel jó sok sót, hogy kb 2-3 cm sóágy legyen az alján. Erre teszed az egész csirkét, és elore melegített sütőbe betolod úgy hogy lefeded alufóliával. Fél óra után nézegesd (villával vagy késsel megemeled a fóliát, hogy a gőz ne csapjon meg), és ha puha, akkor leveszed a fóliát, és pirítod a tetejét. Akkor lesz kész, ha szép piros színt kap. Nagyon finom
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2010. júl. 13. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!