Hogy készülhetett ez a babfőzelék? (kép lent)
A párom küldte a képet, hogy ma ezt ette ebédre a munkahelyén, és nagyon ízlett neki, náluk is hasonlóan készítik a babot (ő nem magyar). Kérdeztem, milyen név volt kint az étel előtt, elvileg fejtett babfőzelék, de én azt nem ilyennek ismerem. Nálunk mindig tejföllel készült, és ilyen barnás-bézses színe volt - nem tudom jobban elmondani, úgyis tudjátok, miről beszélek :)
Vajon annyi lehet a különbség, hogy ebben kicsit több a paprika? Kérdeztem azt is, hogy érzett-e benne paradicsomot, azt mondta, nem igazán, hát nem tudom...
Gondoltam megérdeklődöm itt, hátha valaki szintén ilyesmit készít, nem a "klasszik" babfőzeléket, krumplifőzelékből is láttam már pirosat :)
Köszi mindenkinek, mentek a zöldek!
Paprikás rántással fogom készíteni, aztán meglátjuk, mi sül ki (vagy fő) belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!