Eugenica kérdése:
Miben különbözik a sólet a babfőzeléktől?
Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 10:30
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de gersli van benne, ez tuti különbség, meg ugye nem disznó hozzá a feltét. (Kacsa/ liba talán)
2/3 anonim válasza:
Eltekintve a belevalók minimális eltérésétől, a babfőzelék főzéssel nyílt lángon, nem túl hosszú ideig, a sólet sütőben sütve órákon át készül.
3/3 anonim válasza:
A faterom tud nagyon jót készíteni. Ez egy közel egy napos folyamat, kb. 7 - 8000 Ft - ból jön ki. Gerslivel csinálja (a feleségem lisztérzékeny, megpróbáltuk hajdinával, meglepően jó úgy is), de ez egy keresztény sólet, magyarosan, csülökkel, (előbb kuktában előfőzve) paprikás kolbász darabokkal, főtt tojással, kissé csípősen, fűszeresen. Az egész végül egy hatalmas ovális fazékban köt ki, azt be a sütőbe és órákig lassan rotyog.
Aki ebből rendesen betörülközik, szeles éjszakára számíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!