Sólet vagy sajtos tészta?
Figyelt kérdés
Melyiknek kevesebb a szénhidrát és zsírtartalma?2014. márc. 13. 11:56
2/8 anonim válasza:
"sajnos" a sajtostészta még mindig kalóriaszegényebb, ...
de normál esetben nem cserélném fel a kitűnő sóletért, csakis a szigorú fogyókúra miatt.(viszont abba a sajtos tészta sem fér nagyon bele )Szóval ott vagyunk, ahol a part szakad :)
3/8 anonim válasza:
egy életem egy halálom, mindegy mennyi van benn, csak sólet legyen :)
4/8 A kérdező kommentje:
most rákerestem mindkettőre, és kevesebb kalória a sólet. a sajtos tésztának pedig sokkal nagyobb a zsírtartalma.
2014. márc. 13. 12:18
5/8 anonim válasza:
A Kalóriabázis szerint egy adag átlag sólet (400 gramm) kalória tartalma 596, a sajtos makarónié (300 gramm) 467.
Persze ez nyilván függ az elkészítési módtól is.
6/8 anonim válasza:
De abszolút nem csak a kalóriatartalom számít.
A sajtos tészta javarésze csak tészta, ami kb szemét.
7/8 anonim válasza:
A tészta szénhidrát, a sajt zsír, a bab fehérje nem zsírral kell késziteni annyi, pont azért híznak az emberek mert nem értik hogy a kenyér, tészta, krumpli hízlal.
8/8 anonim válasza:
Nagyon régi, de nem démonizálunk így ételeket! Úgy fogytam, hogy ettem kenyeret-tésztát-krumplit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!