Hogyan csinálod hígabbra a sajtos tejfölös tésztát?
Figyelt kérdés
Nagyon ragacsos-cuppogós a sajtos tejfölös tésztám összedarálva. Szívesen nyammogta egy ideig.
Tápszerrel hígítottam, de úgy nem kellett a babámnak - mert a tápszer ízét "elrontottam".
Mivel lehet hígítani, hogy az íze megmaradjon? Több tejföl?!
2011. dec. 12. 14:53
1/4 anonim válasza:
összedarálva? hígítva? a sajtos-tejfölös tésztát?
én még ilyenről nem is hallottam, nem tűnik gusztusosnak :S
3/4 anonim válasza:
Ne daráld, hanem csak nyomd össze villával! Ha jó puhára főzöd a tésztát, akkor még a fogatlan gyerek is megtudja enni!
4/4 anonim válasza:
A tejfölt forrald össze egy kis vízzel. Èn nem daráltam soha a tésztát. Vagy nyersen apróra törtem vagy mikor kész vágódeszkán apróra vágtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!