Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csinálod hígabbra a...

Hogyan csinálod hígabbra a sajtos tejfölös tésztát?

Figyelt kérdés

Nagyon ragacsos-cuppogós a sajtos tejfölös tésztám összedarálva. Szívesen nyammogta egy ideig.

Tápszerrel hígítottam, de úgy nem kellett a babámnak - mert a tápszer ízét "elrontottam".

Mivel lehet hígítani, hogy az íze megmaradjon? Több tejföl?!


2011. dec. 12. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

összedarálva? hígítva? a sajtos-tejfölös tésztát?

én még ilyenről nem is hallottam, nem tűnik gusztusosnak :S

2011. dec. 12. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Tegyél rá több tejfölt.
2011. dec. 12. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
75%
Ne daráld, hanem csak nyomd össze villával! Ha jó puhára főzöd a tésztát, akkor még a fogatlan gyerek is megtudja enni!
2011. dec. 12. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
75%
A tejfölt forrald össze egy kis vízzel. Èn nem daráltam soha a tésztát. Vagy nyersen apróra törtem vagy mikor kész vágódeszkán apróra vágtam.
2011. dec. 12. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!