Mit csináljak ha a babfőzelék túl sűrű lett?
Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 14:30
1/6 anonim válasza:
Önts hozzá vizet és forrald fel, babfőzeléket, bablevest lehet vizezni, másnap én is szoktam , mert besűrűsödik, esetleg adsz hozzá még kis fűszert, sót, ha veszít az ízéből.
2/6 anonim válasza:
Simán felhígítod vízzel olyanra, amilyen sűrűt szeretnél.
A sűrűt könnyebb helyrehozni, mint az ellenkezőjét.
3/6 anonim válasza:
Ha te ezeket a tanácsokat húsleves kockábol készült levessel csinálod, akkor a füszerezést is megtetted egyúttal.
Amit még jó tudni: tejszinnel ételeket nagyon fellehet dobni.
5/6 anonim válasza:
Edd meg sűrűn. Igyál hozzá vizet.
6/6 anonim válasza:
Egy kis húsleveskockával felfõzött vizet, vagy egy kis tejet is lehet higításnak használni. Egyszer tejföllel higítottam, felséges lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!