S. O. S. Babfőzeléket csináltam, nem az az íz lett amit vártam. Miért?
Hát azt nem tudhatjuk te milyen ízt vártál, de a konzervbabból sosem fogsz olyan jót kapni, mivel azt kb csak melegíteni kell, míg egy rendes babnál jól összefőnek a dolgok órák alatt.
Húslevest sem kuktában főzünk fél óra alatt, pedig úgyis megpuhulna benne minden...
Én a babfőzeléket nem szoktam hagymás pörköltalapra tenni, csak simán megfőzni és egy kis fokhagymás világos,nagyon picuri pirospaprikás rántással berántani.
a főzési szakaszban 1-2 babérlevél megy bele.
egy kevés ecetet is szoktam, de a tejfölt külön tálalom, és a sültkolbászt is mellé adom.
konzervbabból is csinálnám, persze nem órákig főzve, csak míg egyet forr és berántható.
Én így szoktam, lehet, hogy Te egy kicsit túlbonyolítottad, hogy ennyi mindent tettél bele egyszerre.
szerintem azért biztosan meg lehet enni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!