Hogyan maradjon puha a pogácsa?
Figyelt kérdés
Ha sütés után egyből elrakom egy lezárt dobozba akkor puha marad másnapig? Vagy ha bepárásodik a meleg miatt az nem jó?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2019. jún. 20. 09:02
1/2 anonim válasza:
Konyharuhával takard le, akkor nem párásodik be alatta.
2/2 anonim válasza:
Én a kelt tésztákat rögön, amikor kiveszem a sütőből megkenem folyadékkal. Az édes tésztákat (kakaós csiga) tejjel, a sósakat vízzel. Nem kell eláztatni, csak kenőecsettel átkenni egy kicsit. Ez szinte azonnal elpárolog és utána puha marad a tészta. Meg kell várni, hogy kihűljön teljesen és utána betenni dobozba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!