Pogácsa recept ami másnap is puha marad?
Figyelt kérdés
Be váltat keresek : Amit már próbált valaki .
köszönöm..
2013. szept. 29. 11:04
1/5 anonim 



válasza:





Miért jó, ha a recept másnap is puha?
2/5 anonim 



válasza:





nekem az vált be, hogy rakok bele zsírt is, így puhább lesz
3/5 anonim 



válasza:





Ha levegőn hagyod, semmi sem marad puha, megszárad. Ha meg be van csomagolva, akkor általában a pogácsák puhák maradnak.
4/5 anonim 



válasza:





Bevált: 25 deka liszt, 25 deka vaj/margarin (vagy fele vaj-fele zsír)25 deka juhtúró, de sima tehéntúróból is jó.
tehéntúrósba egy teáskanál só.
mindent alaposan összegyúrni, fél órát pihentetni, majd kinyújtani, felvert tojással lekenni, apró pogácsákat szaggatni.
kb 180 fokos sütőben aranysárgára sütni.
Ez egy omlós, porhanyós tészta, napokig nem szárad ki, persze nem kinthagyni a konyhapulton a maradékot:)
5/5 anonim 



válasza:





Keress a limara peksege blogon. Ha valahol jo tesztak vannak,az az a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!