Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pogácsa recept ami másnap is...

Pogácsa recept ami másnap is puha marad?

Figyelt kérdés

Be váltat keresek : Amit már próbált valaki .

köszönöm..


2013. szept. 29. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Miért jó, ha a recept másnap is puha?
2013. szept. 29. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem az vált be, hogy rakok bele zsírt is, így puhább lesz
2013. szept. 29. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha levegőn hagyod, semmi sem marad puha, megszárad. Ha meg be van csomagolva, akkor általában a pogácsák puhák maradnak.
2013. szept. 29. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Bevált: 25 deka liszt, 25 deka vaj/margarin (vagy fele vaj-fele zsír)25 deka juhtúró, de sima tehéntúróból is jó.

tehéntúrósba egy teáskanál só.

mindent alaposan összegyúrni, fél órát pihentetni, majd kinyújtani, felvert tojással lekenni, apró pogácsákat szaggatni.

kb 180 fokos sütőben aranysárgára sütni.

Ez egy omlós, porhanyós tészta, napokig nem szárad ki, persze nem kinthagyni a konyhapulton a maradékot:)

2013. szept. 29. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Keress a limara peksege blogon. Ha valahol jo tesztak vannak,az az a hely.
2013. szept. 29. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!