Igazi makaroni receptje?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A makaróni egy tésztaféle, régen csőtésztának hívták Mo-on.
Igazit nem tudsz csinálni, mert speciális gép kell hozzá... :D
Azt, hogy a makarónit, mint köretet hogyan használod fel, az rajtad múlik.
Olvashatsz jó milánói makaróni recepteket, egyszer csak rátalálsz a neked igazira.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szoktam paradicsomosat, friss befőző paradicsomból, olajon fokhagymát dinsztelek, adok hozzá oreganot, bazsalikomot, végén kevés őrölt pirospaprikát, majd beledobom az apróra vágott lehámozott paradicsomot, felöntöm kis vízzel, sózom, teszek bele 1 kanál barna cukrot és addig főzöm, míg szét nem fő, néha a vizet pótolni kell, végén szoktam hozzáadni kis ketchup-öt is.
Itt van még két mártásom, amit egy előző topikba írtam, ezek is finomak:
Mártást csinálhatsz sajtosat is, olajon megdinsztelsz 2-3 gerezd szeletelt fokhagymát, adsz hozzá oreganot és bazsalikomot, majd egy kis doboz tejszint és háromféle reszelt sajtot (én trapistát, füstöltet és parmezánt szoktam), a tejszinben kis lángon addig kevered a sajtot míg el nem olvad,friss bazsalikom is mehet bele.
Finom a paprikás-petrezselymes is, ennél 1-2 kanál vajon dinsztelsz szintén fokhagymagerezdeket, majd piros és sárga kis kockákra vágott kaliforniai paprikát, és a végén 1-2 csomag felaprított petrezselymet, elkevered a kifőtt tésztával és reszelt sajttal tálalod.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!