Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Igazi makaroni receptje?

Igazi makaroni receptje?

Figyelt kérdés
Probáltam sok fajtát de valahogy egyik se volt igazi.

2013. szept. 29. 08:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Mert nem dugod be a végeit egy-egy darab rövid spagettivel, és így belemegy a főzővíz. Próbáld ki ezt a módszert, meg fogsz lepődni az eredményen!
2013. szept. 29. 08:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Mit értesz igazi makarónin? A tésztával van a bajod,vagy a mártással?
2013. szept. 29. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 A kérdező kommentje:
A mártás nem az igazi
2013. szept. 29. 08:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen mártást szoktál csinálni és milyet szeretnél?
2013. szept. 29. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Sokféle mártás van, legfinomabbak amiket te magad készítesz friss zöldségekből, finom fűszerekkel.
2013. szept. 29. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 A kérdező kommentje:
Könyvekből nézegettem eddig . Ti milyet szoktatok ? Mit tesztek bele ?
2013. szept. 29. 09:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A makaróni egy tésztaféle, régen csőtésztának hívták Mo-on.

Igazit nem tudsz csinálni, mert speciális gép kell hozzá... :D

Azt, hogy a makarónit, mint köretet hogyan használod fel, az rajtad múlik.

Olvashatsz jó milánói makaróni recepteket, egyszer csak rátalálsz a neked igazira.

2013. szept. 29. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam paradicsomosat, friss befőző paradicsomból, olajon fokhagymát dinsztelek, adok hozzá oreganot, bazsalikomot, végén kevés őrölt pirospaprikát, majd beledobom az apróra vágott lehámozott paradicsomot, felöntöm kis vízzel, sózom, teszek bele 1 kanál barna cukrot és addig főzöm, míg szét nem fő, néha a vizet pótolni kell, végén szoktam hozzáadni kis ketchup-öt is.

Itt van még két mártásom, amit egy előző topikba írtam, ezek is finomak:

Mártást csinálhatsz sajtosat is, olajon megdinsztelsz 2-3 gerezd szeletelt fokhagymát, adsz hozzá oreganot és bazsalikomot, majd egy kis doboz tejszint és háromféle reszelt sajtot (én trapistát, füstöltet és parmezánt szoktam), a tejszinben kis lángon addig kevered a sajtot míg el nem olvad,friss bazsalikom is mehet bele.


Finom a paprikás-petrezselymes is, ennél 1-2 kanál vajon dinsztelsz szintén fokhagymagerezdeket, majd piros és sárga kis kockákra vágott kaliforniai paprikát, és a végén 1-2 csomag felaprított petrezselymet, elkevered a kifőtt tésztával és reszelt sajttal tálalod.

2013. szept. 29. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A makaroni az a teszta fajtaja!!! Egyebkent meg nem ismerjuk az izlesedet,neked kell tudnod hogy szereted,milyen martassal. Nincs olyan,hogy igazi. Mindegyik igazi.
2013. szept. 29. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Én a szószt úgy csinálom, hogy pirítok hagymát, fokhagymát, arra ráteszem a húst. Reszelek bele sárgarépát, és zellert. Van benne még bazsalikum, oregánó, majornna, paradicsomlé, egy kis cukor, só, bors. Ez fini :)
2013. szept. 29. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!