Töki pompos receptje jó így?
Figyelt kérdés
találtam a neten egy receptet hozzá, így szól:
1 kg lisztet összekeverni sóval, cukorral, 3 csomag szárított élesztővel és kb fél liter vizzel.
meg is csináltam, de nem akar kelni. azóta talátam olyan receptet is, hogy kell bele pl krumpli is. most akkor ez milyen recept? lehet hogy nem is lesz jó amit én találtam? szerintetek? elég fura votl hogy nem kell felfuttatni az élesztőt csak összekeverni mindent, de azért még reménykedem... vélemények?
2013. szept. 21. 18:04
1/2 anonim válasza:
Reménykedhetsz, de én friss élesztővel szoktam, és egy kis krumplival.
most meg nem mondom melyik recept, de sok recept van a neten.
a jól emlékszem a receptgyár.hu-ra tette fel valaki.
hát jókora adag lesz a kiló lisztből :)
2/2 anonim válasza:
A szárított élesztőt nem szokás felfuttatni, egy csomag pedig fel kiló liszthez kell. 3 csomag az másfél kilóhoz valo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!