Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mexikói vacsit csinálok ma,...

Mexikói vacsit csinálok ma, mi helyettesítheti a darált húst?

Figyelt kérdés
mivel későn értem haza, a boltok bezártak, nem tudtam venni. se hús, se szalámi, de bab van itthon meg kukorica, meg mexikűi alap. mit tegyek hús helyett? van itthon szalonna meg gomba. bár a szalonna nem hiszem hogy olyan fini lenne vele. és a gomba? az jó? finom lesz? tortillába fogom rakni egyébént. ötletek? még talán kolbász is van itthon, de más nincs..
2010. júl. 7. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
ilyenben nehéz a húst mivel helyettesíteni, nem véletlenül van benne a receptben, inkább holnap csináld meg
2010. júl. 7. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyanyám löcshússal szokta, ha esetleg van nálad otthon szerintem az jó lesz. :)
2010. júl. 7. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gomba nem ronthat rajta. Olyan vegás kaja lesz.Löncshús konzerved nincs? Az is jó lenne.
2010. júl. 7. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

löncshús, az valami borzalom, a húsipar egyik aljadéka

tudod, miből áll:

ivóvíz, szeparált baromfihúspép, gyártási szalonna, sertésszív, búzaliszt, sertéshús, sertéstüdő, sertésfejhús, sertésbőrke, részlegesen zsírtalanított zsírszövet, zsemlemorzsa (búzaliszt, ivóvíz, konyhasó, élesztő), konyhasó, fűszerek, szójafehérje koncentrátum, stabilizátor (difoszfátok), antioxidáns (aszkorbinsav), burgonyakeményítő.

2010. júl. 7. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Á gombából nem lesz olyan,mint húsból.Ha esetleg van otthon valamilyen hús(csirke,pulyka,disznó)próbáld megnagyon apróra összevágni.Ezzel helyettesítheted,de gombával:Sááá

Vag yinkább csináld meg tényleg csak holnap.

2010. júl. 7. 19:02
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Szója.
2010. júl. 7. 19:04
 7/9 anonim ***** válasza:
HA van otthon másmilyen husi, azt vágd apró csíkokra és az is megteszi. Ha nincs szerintem finom lesz zöldségekkel is.
2010. júl. 7. 19:14
 8/9 anonim ***** válasza:
A szója borzalmas, és sok embernél szeleket okoz. Azonfelül rákkeltő is.
2010. júl. 7. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:

összedarabolod a szalonnát, jól megpirítod, rádobálsz aprított hagymát, kukoricát és a gombát rádobod, pirítod kicsit, babot rá, majd a mexikói alapot - + 2 paradicsomot kockára vágva, ha van - megfőzöd

a tojást megfőzöd + rizst is főzöl

rizs mellé tálalod tojással a tetején

2010. júl. 7. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!