Mexikói vacsit csinálok ma, mi helyettesítheti a darált húst?
löncshús, az valami borzalom, a húsipar egyik aljadéka
tudod, miből áll:
ivóvíz, szeparált baromfihúspép, gyártási szalonna, sertésszív, búzaliszt, sertéshús, sertéstüdő, sertésfejhús, sertésbőrke, részlegesen zsírtalanított zsírszövet, zsemlemorzsa (búzaliszt, ivóvíz, konyhasó, élesztő), konyhasó, fűszerek, szójafehérje koncentrátum, stabilizátor (difoszfátok), antioxidáns (aszkorbinsav), burgonyakeményítő.
Á gombából nem lesz olyan,mint húsból.Ha esetleg van otthon valamilyen hús(csirke,pulyka,disznó)próbáld megnagyon apróra összevágni.Ezzel helyettesítheted,de gombával:Sááá
Vag yinkább csináld meg tényleg csak holnap.
összedarabolod a szalonnát, jól megpirítod, rádobálsz aprított hagymát, kukoricát és a gombát rádobod, pirítod kicsit, babot rá, majd a mexikói alapot - + 2 paradicsomot kockára vágva, ha van - megfőzöd
a tojást megfőzöd + rizst is főzöl
rizs mellé tálalod tojással a tetején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!