Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lencsefözés probléma (? )

Lencsefözés probléma (? )

Figyelt kérdés

Sokszor fözök lencsét, de mindig az a gondom vele, hogy a szemek egy része teljesen szétfö, egy része meg egész kemény marad. (Ha lényeseg, legtöbbször hegyi lencsét fözök)

A lencsét nem akarnám szétfözni, hanem szemes, de puha állagot szeretnél elérni.

Nincs semmi ötletem, mit lehetne ez ellen tenni.

Minden segítséget köszönöttel fogadok.



2019. máj. 28. 12:37
1 2
 11/13 anonim válasza:
32%

Nem tévesztette el :D

Azért hozta fel a kenyeret hogy lásd, hogy akkor sem mérgező a lencse, ha netán kicsírázna.

2019. máj. 28. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:

Ok, akkor kicsit félreértettelek, elnézést.

Azt tudom, hogy nem mérgezö, csak ha netán lencsesalátát vagy hasonlót akarok készíteni, ott jó lenne, ha a lencse kinézete is szép maradna.

2019. máj. 28. 16:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Most hallottam egy ötletet, hogy a lencsét sok vízben kell fözni (a vöröset is) és közben néha óvatosan megkeverni, akkor egyformán puhulnak a szemek.

Persze figyelni kell, hogy ne menjen szét, de nem lesz az, ami eredetielg a problémám volt, hogy egy része más szétfö, a másik része meg még teljesen kemény.

2019. júl. 17. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!