Retek vagyok kérdése:
Hogyan csináljak hamburger húst?
Figyelt kérdés
Vitatkoztunk barátaimmal, hogy vajon kell-e tojás a hamburger húsba. Valamelyikük azt mondja, hogy anélkül nem marad egyben a húspogács, valaki. Viszont azt biztosan tudom, hogy van olyan recept is amelyikbe nem kell semmi, csupán sóval és borsal kell fűszerezni közvetlenül sütés előtt. Na én ilyet szeretném ha csinálnák, mert sokkal jobb mint a mustárral, ketchuppal és egyéb dolgokkal ízesített húspogácsák. Viszont nem tudom pontosan, hogy érjük el azt, hogy ne essen szét. Próbáltam utánanézni, de biztos választ sehol sem kaptam. Viszont a legtöbb helyen azt mondták, hogy a 80% darálthús + 20% zsír a kell ahhoz hogy egyben maradjon a húspogácsa. Viszont valahol olyat is olvastam, hogy faggyú kell bele nem zsír. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen aránybam legyen benne mi, úgy hogy tojást nem teszek bele és csak sóval, borsal ízesítem.2019. máj. 24. 00:13
11/12 anonim válasza:
Ezután olvasztott vajjal lelkében, helyett LEKENEM!
Bocsi, okos a telefon 😀
12/12 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm a receptet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!