Hogy kell finom hamburger zsemlét sütni?
Figyelt kérdés
Kezdjük talán a legelején a zsemlénél. Saját magad is elkészítheted amivel én is próbálkoztam, de nem igazán találtam olyan receptet amivel a kívánt minőséget el tudtam volna érni. Hiába lesz ízre finom az alapvető problémám vele, hogy túlságosan tömény lesz és kalácsszerű. Ez egy hamburgerhez véleményem szerint nem illik.
Most vegyünk egy általam sütöttet:
Lesz vagy 10 dkg és egy normális zsemle méretű.
Vegyünk egy bolti hamburgerbucit:
Kétszer akkora mint a normális zsemle és nincs 5 dkg
2018. okt. 18. 17:43
1/1 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Több/más térfogatnövelő kell bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!