Mi kell egy sima hamburgerhez?
Én így szoktam csinálni:
Hamburger zsömlét is magam készítem, kenyérsütő dagasztó programjával bedagasztok egy tejes, vajas, kicsit édeskés kelt tésztát, ha m,egkelt egy centisre kinyújtom, nagy pogácsa szaggatóval kiszaggatom, tetejét tojássárgájával lekenem és megsütöm.
A hamburgerhez darált marhahús kell. Sült csirkemell nagyon száraz, nem lehet lenyelni.
A húsz fűszerrezed sóval,borssal,gyömbérrel. Teszel hozzá 1-2 tojást és pogácsát csinálsz belőle és kisütöd.
Szerintem ízlés kérdése, kikérem magamnak a csirkemellet! :) Nem kell túlsütni, és akkor nem száraz. A tojás pedig még soha nem égett meg a húspogiban :)
Szószt lehet készen kapni, én a Lidl-ben vettem a múltkor 300 Ft-ért, ez sokáig elég, és lehet enni salihoz, szendvicshez is!
Ne kötözködjetek már annyit :-) Ahány ház, annyi szokás, meg tudjátok: "Mindenki másképp csinálja" !! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!