Fogalmam sincs, mit fözzek ma, ami húsmentes és gyorsan megvan. Ti mit föztök ma?
Figyelt kérdés
Ma kevés idöm van fözni, ezen kívül valami hús nélküli ételt szeretnék. A szokással ellentétben semmi ötletem sincs, segítsen valaki! AZ is elég, ha leírjátok, ti mit föztök ilyen feltételek mellett.
Köszönöm elöre is.
2019. máj. 14. 07:36
21/22 anonim válasza:
Falafel például. Én ma estére egy Vajas Szürkemarha Chunk Steaket sütök és fűszervajas ceruza babot.
22/22 anonim válasza:
Én ebből az elsőt akarom kipróbálni a héten, a becsült idők szerintem túl vannak lőve, nem fő ez fél óráig, főleg ha nem 800 gramm csicseriborsóból akarod csinálni.
Én úgy számolom, összesen 30 perc alatt kész lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!