Tojás saláta miért vizesedik el, folyós lesz a hűtőben állás után?
Nem a savó lesz az oka, mert ezt a jelenséget nagyjából 3 éve tapasztalom.
Nem vagyok fiatal, komoly háztartást vezetek vagy 40 éve, aminek szerves része volt alkalmanként a franciás hidegtálak, vagy tartáros saláták és azelőtt soha nem volt ilyen gondom. Sőt anyámnak sem, akitől főzni tanultam.
Utánanéztem séfek receptjeinek.
Legjobban szeretik maguk keverni a majonézt, és semmiképpen sehol nem szerepel bolti tejföl. Leginkább senki nem rak bele semmilyen tejfölt, hanem csak majonéz, kicsi mustár, fél citrom leve ami lehet tényleg számít is de nem tudom, és esetleg joghurt, szép krémes natúr joghurt. Esetenként házi tejfölt raknak bele de csak keveset, és külön kiemelve, hogy házi tejföl.
Úgyhogy tovább kísérletezem, de szerintem így jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!