Görög salataban az uborka heja belekerul vagy hamozzam meg elotte?
Figyelt kérdés
Olyan furan nez ki, de az izet nem kulonosebben zavarja meg.2019. jan. 18. 19:20
2/6 anonim válasza:
Miért hámoznád meg? Abban van a vitamin 80%-a és szerintem jól is mutat, ropogós is. Semni értelme, hülye magyar szokás pont mint a gombapucolás.
3/6 anonim válasza:
Uborkát hámozni csak MO-on szokás, máshol nem, ezért a görögsalátába is héjastól kell.
4/6 anonim válasza:
Én csak felszoktam kockázni. Ehető és finom az uborka héja.
5/6 anonim válasza:
A görög salátába héjastul szokták tenni as uborkát. Minden étteremben, és Görögországban is így szokták.
6/6 anonim válasza:
Ahogy neked tetszik! Lehet hámozva és hámozatlanul is bele tenni. Mindegy! Mindkettő megoldás jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!