Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! Nem lett jó a kovászos...

SOS! Nem lett jó a kovászos uborkám, mit tehetek vele?

Figyelt kérdés

Egy hete tettem el, pont úgy, ahogy szoktam. Volt jó és rossz idő is, de már gyanús volt, hogy nem akar "bebuggyani" Éppencsak opálos,, semmi kovászos íze nincs, csak sós uborkának érezni.Viszont a só annyira kiérzik, hogy elképedtem, amikor megkóstoltam.

Ha éjjel áztatnám vízben, esetleg tompítaná a sós ízt ?

reggel önteném fel a vízzel hígított levével.

Így még soha nem jártam, és holnap a gyerekek nagyon várják a kovászos uborkát... :/



2017. jún. 30. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi van idén, én már két adag uborkát dobtam ki, úgy, ahogy volt. Nekem mondjuk az ellenkezője történt, megpunnyadt 3 nap alatt, de az nekem is feltűnt, hogy nagyon sós, pedig pont annyi sót tettem bele, mint máskor.
2017. jún. 30. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
52%
A kovászos uborka rejtélye.
2017. jún. 30. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!