Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A lilakaposztat nyersen vagy...

A lilakaposztat nyersen vagy parolva kell lefagyasztani?

Figyelt kérdés
Koszonom :)

#fagyasztás #Lilakaposzta #voroskaposzta
2019. máj. 1. 05:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

9-es: igazad van, én sem egész friss évjárat vagyok :)

A nyersen fagyasztást káposztánál kipróbáltam igen sokszor, még nyers salátaként is tökéletes, ha nem olvasztod fel elöre a káposztát, hanem fagyottan kerül rá az ecetes lé - akkor nem málik, hanem megtartja az állagát. Ez egyébként érvényes az uborkára is - ha szeletelve lefagyasztod és a salátalében olvasztod fel, akkor nem lesz löttyedt, habár ezt én sem szoktam fagyasztani, csak a testvérem.

2019. máj. 1. 09:40
 12/15 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a gyors valaszt. Praktikus, ha egyben elkeszitem a kaposztat, es ugy fagyasztom le, csak nem tudtam, erdemes-e.

Orulok, hogy sikerult kibekulni :)

En azonnal a muanyag eteltarto dobozra gondoltam, mivel abban fagyasztani, etelt szallitani is egyarant lehet.

Nekunk az 1970-es evekben 3 emeletes aluminium etelhordonk volt; a labasfuleket kellett a fogantyu sinebe vezetni, es mindig kilotykolodott belole az etel, mire hazaertunk vele :D

2019. máj. 1. 11:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem is vesztünk össze :-)

Igen, az alumíniumot meg követte a műanyag emeletes :-D

2019. máj. 1. 12:51
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem vesztünk össze, csak némi félreértést kellett tisztázni.
2019. máj. 1. 13:39
 15/15 A kérdező kommentje:

Na, orulok :D

En meg lassan nekiallok a kaposztanak, almas tormamartassal fogom szervirozni, a maradekot pedig megparolva lefagyasztom.

2019. máj. 1. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!