A lilakaposztat nyersen vagy parolva kell lefagyasztani?
9-es: igazad van, én sem egész friss évjárat vagyok :)
A nyersen fagyasztást káposztánál kipróbáltam igen sokszor, még nyers salátaként is tökéletes, ha nem olvasztod fel elöre a káposztát, hanem fagyottan kerül rá az ecetes lé - akkor nem málik, hanem megtartja az állagát. Ez egyébként érvényes az uborkára is - ha szeletelve lefagyasztod és a salátalében olvasztod fel, akkor nem lesz löttyedt, habár ezt én sem szoktam fagyasztani, csak a testvérem.
Koszonom mindenkinek a gyors valaszt. Praktikus, ha egyben elkeszitem a kaposztat, es ugy fagyasztom le, csak nem tudtam, erdemes-e.
Orulok, hogy sikerult kibekulni :)
En azonnal a muanyag eteltarto dobozra gondoltam, mivel abban fagyasztani, etelt szallitani is egyarant lehet.
Nekunk az 1970-es evekben 3 emeletes aluminium etelhordonk volt; a labasfuleket kellett a fogantyu sinebe vezetni, es mindig kilotykolodott belole az etel, mire hazaertunk vele :D
Nem is vesztünk össze :-)
Igen, az alumíniumot meg követte a műanyag emeletes :-D
Na, orulok :D
En meg lassan nekiallok a kaposztanak, almas tormamartassal fogom szervirozni, a maradekot pedig megparolva lefagyasztom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!