Szerintetek lehet előfözni pörkültet? Ép csak annyira, hogy eláljon, és két nap mulva főzném készre mikor jönnek a vendégek. Ugyanis kaptam akciósan húst, és nem szeretném addig sem lefagyasztani. Sertés hús.
Figyelt kérdés
főzési, tanács.2018. dec. 4. 16:27
1/8 anonim válasza:
Hááát hozzád sem mennék enni... Már ne haragudj de 300-500ft miatt 2 napos kaját adni a vendégeknek...
2/8 anonim válasza:
Több eset is lehetséges, de a fagyasztást nem fogod megúszni:
- nyersen lefagyasztod (én ezt választanám)
- előfőzve lefagyasztod
- készre főzve lefagyasztod
Tényleg ne adj kétnapos kaját a vendégeknek!
Elmondanád, hogy miért nem akarod lefagyasztani?
Mert csak egyetlen esetben érthető, ha nincs fagyasztód.
3/8 anonim válasza:
Hűtőd csak van, két nap alatt semmi baja nem lesz annak a húsnak.
5/8 anonim válasza:
Fúj,két napig tárolnád a félig főtt ételt a hütőben? Ott ázna az étel a saját véres levében,vagy hogy döntöd el meddig föjjön?
6/8 anonim válasza:
Aprítsd össze a húst és azzal a só mennyiséggel, amit a pörköltbe tennél forgasd át, aztán tedd be a hűtőbe. Tekintsd pácolásnak. 2 nap múlva csinálhatod a pörköltet.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, tanácsokat.
Ma megfőztem a pörköltet, nagyon finom lett.
Tettem bele, friss paprikát csipőset meg édes paprikát, sót, borsot, köménymagot, fokhagymát, jó sok vöröshagymát.
Volt benne csontos, börös-vegyes husi. Jó szaftos lett.:)
2018. dec. 5. 20:51
8/8 anonim válasza:
Ügyes vagy, biztos finom lett!
Csak aztán meg ne edd, mire jönnek a vendégek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!