Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egyben súlt karaj miert lett...

Egyben súlt karaj miert lett nagyon szàraz?

Figyelt kérdés
Egszer mar csinaltam es finom lett. Eloszor lepirotottam serpenyoben mindket oldalan majd 160 fokon a sutoben sult 2 orat. Miert lett tok szaraz? :(
2019. ápr. 29. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy előtte miért sikerült szaftosra. De az a helyzet, ha nem tűzdeled meg semmivel, vagy csak előtte simán serpenyőben előpirítod, utána sütöd két órát a sütőben, önmagában a karaj egyben sütve nagyon száraz húsféleség. Én biztos, hogy körbetekerném baconnal minden részét, vagy megtűzdelném szalonnakockákkal, letakarni alufóliával. A karajt még így is időnként meg kell locsolgatni a saját szaftjával, miközben sül.
2019. ápr. 29. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Javítás: Bocs, ezt jól megfogalmaztam így visszaolvasva, de remélem, érthető, amit írni akartam.
2019. ápr. 29. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Önts egy kis vizet, 0,5-1 dl-nyit a hús mellé és takard le fóliával. És mérettől erősen függ a sütési idő, lehet kisebb darab volt és elég lett volna 140-150 fokon sütni két óráig.
2019. ápr. 29. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 1-es, úgy én sem értem, hogy előzőleg milyen varázslattal sikerült neked zaftosra?

Pont ezért én a karajt csak szeletben sütöm, azt is ritkán, inkább nem zsíros tarját veszek.

És két órát? Szerintem baromi sok.

Különösen ha nincs megspékelve, nincs fóliába tekerve és nincs benne kolbász.

2019. ápr. 29. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
57%

Biztos, hogy az első is karaly volt?

A karaly alapvetően száraz hús.

Karaly formája lehet pl a tarjának, amiben már vannak zsíros részek, amitől az szaftosabb lesz sütőben sütve is.

2019. ápr. 29. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 Karaly? Ez most komoly??
2019. ápr. 29. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tul sokaig sutottem. Amugy folia alatt sutottem. Egyszer csinaltam mar es nagyon finom lett. Ezt most elrontottam sajnos.
2019. ápr. 29. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, minél tovább sütöd, annál szárazabbá válik.
2019. ápr. 29. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!