Héjában főzni a krumplit vagy anélkül?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a recept karikázott krumplit ír egy rakottashoz, amit félig megfőzök előre.
Számít, hogy héjában főzöm e a krumplit hozzá, vagy felkarikázhatom előre, főzhetem úgy?
2019. ápr. 10. 21:02
1/4 anonim válasza:
A rakottasnál jobb a héjában főtt, mert benne maradnak az ízek, meg kezelni is könnyebb, mint a vízben főtt karikákat.
2/4 anonim válasza:
Én megpucolom krumplit mindig és úgy fözöm meg.
3/4 anonim válasza:
Én is héjában főtt krumpliból szoktam csinálni a rakott dolgokat, sokkal ízletesebb marad a krumpli
4/4 anonim válasza:
Héjában főzöm. Sokkal kevesebb "hulladék" keletkezik hámozáskor, és könnyebb is meghámozni, mint előtte keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!