Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Héjában főzni a krumplit vagy...

Héjában főzni a krumplit vagy anélkül?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk a recept karikázott krumplit ír egy rakottashoz, amit félig megfőzök előre.

Számít, hogy héjában főzöm e a krumplit hozzá, vagy felkarikázhatom előre, főzhetem úgy?


2019. ápr. 10. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A rakottasnál jobb a héjában főtt, mert benne maradnak az ízek, meg kezelni is könnyebb, mint a vízben főtt karikákat.
2019. ápr. 10. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Én megpucolom krumplit mindig és úgy fözöm meg.
2019. ápr. 11. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is héjában főtt krumpliból szoktam csinálni a rakott dolgokat, sokkal ízletesebb marad a krumpli
2019. ápr. 11. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Héjában főzöm. Sokkal kevesebb "hulladék" keletkezik hámozáskor, és könnyebb is meghámozni, mint előtte keményen.
2019. ápr. 11. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!