Tudnátok nekem egy nagyon jól bevált habos sajtkrém receptet hideg sonka tortához?
Holnap szeretnék valami finom sós tortát készíteni a párom szülinapjára (ő nem eszik édességet, húsokat, felvágottat nagyon szereti).
Rengeteg receptet néztem már, de mind túl bonyolult, ilyet még sosem csináltam.
A tervem hogy kisütök pár tortalapot leveles tésztából, közé pedig rakok jó sok felvágottat, különféle sonkákat, sajtot, de előtte megkenem valamilyen előre elkészített “habos” sajtkrémmel.. ez azért lenne fontos, mert a tetejére is szeretnék majd tenni belőle (kinyomóval) előre is köszönöm a segítséget!
Én tömlős kemping sajtot, sonkás és magyaros ízűt kevertem össze reszelt Trappista sajttal, igaz habrolót töltöttem vele, de óriási sikere volt 😊
Simán kinyomtam habzsákkal, így díszíteni is tudsz vele.
A mennyiségére nem emlékszem, de a tömlős sajtból 1-1 volt, a trappistabol talán fél kiló. Másképp nem is kell izesiteni, ha így csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!