Miért barnul be a levesbe a tészta? Többi lent
Figyelt kérdés
Találtam egy tökk jó levest amit már párszor elkészítettem..
Tejszínes csirkeragu leves...és tejszines-lisztes kombóból lesz a tészta és azt kell beledobálni a levesbe
De mikor kiveszem megkostolni akkor barna és kemény a közepe pedig mindig majdnem 1óránát főzöm
Mi lehet a baj?
#leves #dumplings
2019. márc. 9. 21:02
11/13 A kérdező kommentje:
Nem barnult be :)
2019. márc. 10. 12:31
12/13 anonim válasza:
"Szerintem ebbe a levesbe másmilyen tészte nem megy"
Vagy 50.000 adagot már eladtam ilyen levesből ilyen tészta nélkül, de eddig még senki nem hiányolta belőle. Úgyhogy szerintem meg de.
13/13 A kérdező kommentje:
Mivel nem is ették ilyennel akkor higy hiányolnák
2019. márc. 10. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!