Miért barnul be a levesbe a tészta? Többi lent
Találtam egy tökk jó levest amit már párszor elkészítettem..
Tejszínes csirkeragu leves...és tejszines-lisztes kombóból lesz a tészta és azt kell beledobálni a levesbe
De mikor kiveszem megkostolni akkor barna és kemény a közepe pedig mindig majdnem 1óránát főzöm
Mi lehet a baj?
Levestésztát csak pár percig kell főzni, nem egy órán át.
A tészta állaga milyen, amikor beleteszed? Mekkora darabokra vágod?
Ragadós,nyúlós hiána rokok még bele lisztet
10 forintos méretüek de nagyon megduzzadnak
Sütőport teszel a tésztába?
Az ilyen típusú tésztát nem szabad túl sokáig gyúrni, éppen csak annyira, hogy összeálljon. Nagyon kis hőmérsékleten lefedve kell főzni.
Próbáld ki, hogy kisebb gombócot készítesz, hátha akkor jobban átfő a közepe.
Teszek bele sütőport igen,most 5 forintos méretűre formáztam
Szerintem ebbe a levesbe másmilyen tészte nem megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!