Mi ennek az ételnek a neve?
Figyelt kérdés
Anyukám és a mamám szokott csinálni, egyikükkel sem beszélek.
Olyan kis pogácsákat kell belőle formázni, mint a fasírt. Van benne darált hús, mustár, ételízesítő és a többit nem tudom. Esetleg valaki nem tudja, hogy mi ennek a neve? Ők mondták régebben, hogy mi ez, de az egy süteménynek a neve, és süteményt is ad ki a Google, ha beírom,
2019. márc. 6. 18:48
11/16 anonim válasza:
fasírtnak nem kötelező alapanyaga a pirospaprika
12/16 A kérdező kommentje:
Nem vagdalt szeletet mondtak, hanem valit, nem értettem félre, nem is a Stefánia vagdalt az amire gondolok, nem is csevap. Biztos akkor ők találták ki.
2019. márc. 6. 20:54
13/16 anonim válasza:
Az biztos, hogy egy fasírt fajta vagy vagdalt fajta. Lehet ezért vali szeletnek nevezték, mert vkire utaltak, akitől ismeri.
15/16 Mansour válasza:
Én csak azt nem értem, hogy a kis pogácsákat miért nevezeték "szeletnek".
16/16 A kérdező kommentje:
Én sem értem. Köszi 14-es, hasonló a recept.
2019. márc. 8. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!