Mi a neve ennek az ételnek?
Figyelt kérdés
90-es években gyakran ettem, olyan krumplis palacsintába(lapcsánka) tettek valamilyen húst, talán brassóit. Félbehajtották, tetejére került a mártás. Ez apróra vágott hagyma, sűrített paradicsom és ketchap keverékéből állt. Akkor finom ha 3-4 napot áll, hogy a hagyma puhuljon. Kösy.2018. jan. 31. 12:42
2/2 anonim válasza:
Az ország melyik felében ettél ilyet?
Mert én egyszer a 80-as években Nemeskéren (Gy.M.S. megye) ettem ilyesmit, de a nevét nem tudom, azóta sem találkoztam még hasonlóval sem.
(A hagyma miatt meg nem kell állnia 3 napig, elég 10 percre kicsit besózni a hagymát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!