Csináltam a szüleimnek meglepetés csokikrémet és csak most jutott eszembe (már kész van) hogy azt valamibe bele is kellene töltenem. Mibe? (lent)
Figyelt kérdés
Tegnap sütöttem nekik palacsintát, ízlett nekik, azt mondták, ma is csinálhatok valamit. :) Megcsináltam, de mibe kell beletölteni? Nem süthetek a sütővel, de akkor mit adjak hozzá nekik? És milyen formába töltsem? Olyanba, mint a pudingot?
13L
2010. júl. 2. 14:52
11/16 anonim válasza:
Gratulálok! Irigylem a szüleidet.
12/16 A kérdező kommentje:
:)
2010. júl. 2. 15:27
13/16 anonim válasza:
Én is csak annyit tudok mondani hogy nagyon ügyes vagy!Anyudék méltón lehetnek büszkék rád!:)
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon kedvesek vagytok! Mindenki kapott egy zöld ujjat! :)
2010. júl. 2. 15:52
15/16 anonim válasza:
Szia, na, hogy sikerult?:) Nagyon ugyes vagy, hogy ilyesmit fozol a szuleidnek, kedves toled!
16/16 A kérdező kommentje:
Jól sikerült, finom lett, nagyon ízlett nekik!
2010. júl. 3. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!