Írnàtok tortakrémet?
Első válaszoló! Valószínűleg túlverted a cuccot!
Tejszínből úgy szoktak a kezdő háziasszonyok krém helyett vajat köpülni! :D Tudom, a hulala nem tejzsín, hanem növényi cucc, de az is túlverhető...
Az ilyen habokat nem szabad túl keményre verni, főleg akkor nem, ha utána még mással is össze lesz keverve, pl mascarponés krém. De ha meg még valami citromos vagy más savas dolgot keversz hozzá, akkor még addig se szabad verni az alap habot... :D
Csak egy praktika, tudjatok róla!
És krémre meg annyi lehetőség van, szerintem keress már rá inkább googlében Kérdező!
De tényleg, azon kívül, hogy mascarponés, milyen ízt akarsz? Érted... Lehet csokis, gyümölcsös, vaníliás.... Az is kérdés, mekkora tortához kell, milyen mennyiség....stb.
Habtejszin plusz mascarpone kb bármivel ízesíthető:
-Nutella
-Kave
-Likor
- Lemon curd
-olvasztott csoki
-gyumolcspure
Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!