Áfonyás sajttorta, de így?
Sziasztok!
Kinéztem egy szuper receptet, áfonyás sajttorta. Az alap : darált keksz vajjal keverve, szétterítve. Eddig oké. 200 gr mascarpone plusz két kanál porcukor. Irtó kevés ez a mennyiség, az alaphoz képest. Van itthon 500 ml főzőkrémem, ezt hogyan kéne bele tennem? SoS a helyzet! Köszönöm!
Főzőkrámet? Sehogy!
Az nem arra való.
Gondolom ez sütés nélküli kamu sajttorta, mert az eredetit vizgőzben kell sütőben sütni.
A sütés nélkülihez felvert tejszínhabot kevernek a mascarponéhoz, zselatinnal fixálják!
Lefordítva:
A krém:
250g mascarpone
600g natúr kremsajt
2 tojás
2 tojás sárgája
3 citrom reszelt héj, 1 citrom leve
4 evőkanál liszt
175g cukor
Az alap:
225g keksz
100g vaj
A darált kekszet összekevered az olvasztott vajjal. Bekenyomkodod a 23cm-es tortaformába. A krém hozzávalóit összekevered. Én ebbe szoktam beledodni 2 marék áfonyát. Ráöntöd a keksz alapra és 180 fokon 35-40 percig sütöd. Ennyi lefordítva a recept.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!