Finom lesz a feldarabolt oldalas, ha lassú tűzön bő zsírban sütöm vagy kiszárad?
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 18:26
1/4 anonim válasza:
nyami, fokhagymásan és zsírban, nehogy véletlen olajba tedd, az bűn lenne ...kis vizet tehetsz hozzá
2/4 anonim válasza:
Puha és finom lesz,ha sütőben sütöd. A tepsibe zsírt(nem olajat) tegyél,tedd bele a húst,sót,fokhagymát rá,és egy pohárnyi vizet. Tégy rá fedőt,és tedd a sütőbe,közepes hőmérséklen süsd,ha már puha a hús,akkor fedő nélkül süsd pirosra.
De fenn is így érdemes sütni,csak akkor több zsír kell hozzá.
3/4 anonim válasza:
Nagyon finom lesz! Én is lefedve sütöm és csak a legvégén veszem le a fóliát, amikor már teljesen puha, így visszateszem kb.10 percre, hogy szép pirosra-ropogósra süljön.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Csak leírom, hogy én hogyan szoktam sütőben sütni, mivel a tűzhelyen bő zsírban nem szoktam.
Beleteszem a tepsibe a lesózott oldalasokat, mellé nagy darabokban burgonya, sárgarépa, 2-3 db-ba vágott citrom. Leöntöm egy pici (kb 3-4 ek) olajjal és kb 1-2 dl vörösborral, majd lefedve puhára sütöm. A legvégén leveszem a fóliát és egy kicsit még pirítom.
Az én férjem így szereti a leginkább.
Egyáltalán nem lesz száraz, hanem finom, omlós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!