Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig tárolható nyersen a...

Meddig tárolható nyersen a felpucolt, feldarabolt hal?

Figyelt kérdés
Csütörtökön vettünk élő pontyot, még aznap felbontottuk. Vasárnap akarok halászlét főzni belöle. Eláll addig, vagy fagyasszam le?
2007. dec. 21. 08:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hááát,ippeg hogy!

A nyers hal pont ugyanúgy viselkedig mint a nyers hús.Lehet kibírja vasárnapig,de én inkább lefagyasztanám.Nem szeretek 2 napnál tovább semmit húst érlelgetni.Az is jó,ha csak a hűtő fagyijába dobod be,nem kell a mélyhűtőbe.

2007. dec. 21. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem all el ,az sok ido ,a hal romlandobb mint a hus!szerint rakjad be a fagyasztoba!de az se jo ha tobbszor kiengeszteled!Vagy azt tudom meg ajanlani ,hogy fozzed meg es a hutoszekrenybe is elall 2-3 nap!

JO ETVAGYAT!

Kellemes Unnepeket!

2007. dec. 21. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!